HRVAT I SRBIN POZNAJU SE U DUŠU: / Rebić svojom gestom oduševio svijet, svi komentiraju njegovu nevjerojatnu reakciju

Image
Foto: Screenshot

Tijekom susreta pokazao je koliko povjerenje ima u suigrača

10.5.2019.
11:05
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić oduševio je nogometne poklonike potezom s početka drugog poluvremena utakmice između Chelseaja i Eintrachta u Londonu. Svijet je obišla njegova fotografija kako s podignutim rukama slavi ono što će tek uslijediti. Naime, Rebić je u trenutku kada je njegov suigrač Luka Jović primio loptu na vrhu 16-erca već počeo slaviti, iako lopta još nije bila u mreži. Pokazao je tako veliko povjerenje u srpskog napadača s kojim je u posebno bliskim odnosima. S oduševljenjem su taj prizor dočekali i u susjedstvu.

Znao što slijedi

"Jako je bitno u životu imati nekoga tko vjeruje u vas kao što Rebić vjeruje u Jovića. Iako Luka još nije niti opalio loptu, Ante odlično zna što slijedi i počinje s proslavom", naveo je srpski portal Sportske.net. Kurir također piše o tom prizoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvat i Srbin se poznaju u dušu: Ante počeo slaviti gol Luke Jovića prije nego je ovaj i šutirao", ističu i navode kako je Rebić pokazao veliko povjerenje u svog napadača.

"Hrvatski reprezentativac je u spomenutoj akciji visoko podigao ruke u zrak slaveći gol prije nego što je Jović i tukao. Očigledno mu je bilo jasno da će Jović asistenciju Mijata Gaćinovića pretvoriti u pogodak", naveli su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već je Rebić, inače, jednom napravio sličnu stvar ove sezone.

Reakcije

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo