HRGOVIĆ NAPOKON DOBIVA PRILIKU NA VELIKOJ SCENI? / 'Volio bih se boriti s njim. Sjajan je boksač, jako je popularan...'

Image

El Animalu bi se uskoro mogla ostvariti želja

29.9.2020.
12:03
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač u teškoj kategoriji FilipHrgović u subotu je u danskom Strueru početkom druge runde nokautirao 39-godišnjeg Grka Alexandrea Kartoziju, te tako ostvario 11. pobjedu u karijeri u isto toliko mečeva, od čega devetu nokautom. Hrgoviću je ovo bio prvi meč nakon skoro deset mjeseci pauze, odnosno nakon što je nokautirao Amerikanca Erica Molinu početkom prosinca prošle godine.

Sljedeći protivnik Filipa Hrgovića, za mjesec dana, bit će 39-godišnji Amerikanac Rydell Booker, koji u karijeri ima 26 pobjeda i tri poraza, i dobro poznaje Hrgovića jer su zajedno sparirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

El Animal najavio je još jednu borbu do kraja godine, ali se još uvijek ne zna tko će mu biti suparnik. Spominje se borba s Danielom Duboisom, Britancem s omjerom pobjeda i poraza 15:0 i trenutačno po BoxRecu 21. teškašu svijeta. Po istoj toj ljestvici Hrgović je 32.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Volio bih se boriti s njim. Sjajan je boksač, jako je popularan… Rado bih se borio s njim. On je veliko ime, dolazi iz zemlje s velikim tržištem, iz Velike Britanije. Za mene bi to bio sjajan meč. U Londonu smo odradili odlične sparinge. Jako je hrabro od njega i Joea Joycea što su prihvatili međusobnu borbu jer je to jako opasno za njih. Svaka im čast. Smisao boksa je da se najbolji bore međusobno. Taj stara škola”, kazao je Hrgović u razgovoru objavljenom na Twitteru Teama Sauerland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tko će pobijediti u tom meču? To je stara škola i sviđa mi se taj mentalitet, ja sam takav. Želim se boriti s najboljima. Što se tiče pobjednika mislim da je Joyceovo amatersko iskustvo velika prednost. Prošao je puno više od Duboisa. Iskusan je i izdržljiv i to će biti previše za Duboisa, ali to je moje mišljenje”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo