[VIDEO] HORVAT REKAO KAKO ĆE KAUBOJI IZGLEDATI POD NJEGOVIM VODSTVOM: / 'U Egiptu nismo bili pravi. Trebamo opet igrati s emocijom...'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Horvatu će prvi izbornički zadatak biti prolazak kvalifikacijske skupine za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju početkom ožujka

29.1.2021.
20:43
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski rukometni savez u četvrtak je za novog izbornika imenovao Hrvoja Horvata, bivšeg pomoćnika dosadašnjeg izbornika Line Červara.

Image
[VIDEO] HORVAT ODRADIO ZADNJI TRENING S KLUBOM I PREUZEO KAUBOJE: /

'Nemamo puno vremena, ne smiju se raditi krivi koraci'

Image
[VIDEO] HORVAT ODRADIO ZADNJI TRENING S KLUBOM I PREUZEO KAUBOJE: /

'Nemamo puno vremena, ne smiju se raditi krivi koraci'

Nakon što je preuzeo poziciju na klupi Kauboja, Horvat je nakon pet godina napustio hrvatskog prvoligaša Nexe iza Našica, čiji je bio trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenerska vizija

Dan nakon što je preuzeo funkciju, Horvat je gostovao u RTL-ovoj emisiji "Vrijeme je za rukomet" u kojoj je rekao što navijači mogu očekivati od reprezentacije pod njegovim vodstvom.

"Još je rano za govoriti o prvim potezima. o svemu promišljamo i analiziramo, a od ponedjeljka ćemo krenuti s konkretnim potezima, da ne prenaglimo s nekim stvarima", rekao je Horvat kojemu će prvi izbornički zadatak biti prolazak kvalifikacijske skupine za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju početkom ožujka, na kojemu će Hrvatska u skupini u Montpellieru igrati s domaćinom Francuskom, Portugalom i Tunisom, a plasman na OI izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije na turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nismo bili pravi u Egiptu'

Horvat je odgovorio na pitanje što će promijeniti na momčadi koja je razočarala na Svjetskom prvenstvu u Egiptu, koje je završila na 15. mjestu.

"Ne skrivamo da nismo bili pravi, da imamo prostora za napredak, ali to je kadar u koji ja vjerujem. Neće biti velikih promjena, ali malih korekcija sigurno hoće. Dečki su svjesni da možemo i moramo bolje", izjavio je pa rekao kada će se moći vidjeti njegov "trenerski potpis":

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To će se moći vidjeti tek nakon što završe Olimpijske igre jer će trenažni proces biti duži. Ovo je sada jako kratki period. Mislim da se mora vratiti ekipi samopouzdanje, trebamo se konsolidirati i skupiti glave zajedno i opet igrati s emocijom jer jedino tako Hrvatska može do pravog rezultata", poručio je, a kompletne izjave pogledajte u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo