VIDEO: / Ima ženu i troje djece, a riskira život na žici

Slavni hodač po žici Nik Wallenda izveo je novi pothvat od kojeg zastaje dah.

24.6.2013.
9:57
VOYO logo

Smrtonosna pustolovina dogodila se u američkoj saveznoj državi Arizoni, u zabačenom dijelu Grand Canyona koji je pod upravom Navajo Indijanaca. U noći s nedjelje na ponedjeljak nad ponorom se skupila sva sila novinara i gledatelja, koji su pratili dosad najstrašniji pothvat 'ludog Amerikanca'.

Prijenos je uživo prenosio i Discovery Chanel, a prelazak je trajao pune 23 minute, uz jak vjetar koji je Wallendi stvarao dodatne probleme. Čitavo vrijeme prelaska na drugu stranu, Wallenda je glasno molio, a kada je napokon stupio na čvrsto tlo, zagrlio je suprugu i troje djece, presretan što je uspio ostvariti životni pothvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da samo znate koliko me bole ruke", izjavio je Wallenda te dodao kako se ne boji smrti, iako je u njegovoj obitelji već bilo tragedija vezanih za ovaj plemenit, ali smrtonosan hobi.

Naime, Wallende su već sedam generacija cirkuski hodači po žici, a Nik je očito uspješno, nastavio tradiciju i 'pobjedu nad Grand Canyonom' posvetio pradjedu Karlu, koji je 1978. godine pao s užeta i poginuo u Puerto Ricu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada su na redu, kako je najavio, egipatske piramide...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo