HOĆE LI PERIŠIĆ ZAPOČETI SPEKTAKL PROTIV PSG-A? / Trener Bayerna dao odgovor na pitanje koje muči sve hrvatske navijače

Image
Foto: Profimedia

Probojem Bayerna u finale ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka postao je 19. hrvatskim nogometašem koji je sa svojim klubom dospio na korak do osvajanja elitnog europskog klupskog natjecanja

22.8.2020.
18:36
Profimedia
VOYO logo

Na stadionu Benfice u Lisabonu u nedjelju (21 sat) će se Bayern i Paris Saint-Germain boriti za naslov pobjednika Lige prvaka i za savršeni završetak vrlo čudne nogometne sezone.

Bez navijačke euforije na ulicama Lisabona i tribinama popularnog Luza, bit će to još jedna vrlo neobična nogometna utakmica iz koje će pobjednik izaći s najvrjednijim trofejom kad je u pitanju klupski nogomet, ne samo na europskoj, već i svjetskoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Bayern i PSG iza sebe imaju savršenu sezonu u domaćim natjecanjima. Bayern je lakoćom osvojio još jedan naslov prvaka Njemačke i dodao mu trijumf u domaćem Kupu, dok je PSG proglašen prvakom u prekinutom francuskom prvenstvu, čemu je nakon četveromjesečne stanke dodao naslove u Kupu Francuske i Liga kupu, osvojivši po četvrti put u povijesti trostruku krunu na domaćim travnjacima.

I dok je Bayern s deset finala i pet trijumfa u njima jedna od najuspješnijih momčadi kad su u pitanju nastupi u Kupu europskih prvaka i Ligi prvaka, koja je nastala iz tog natjecanja, Paris Saint-Germain je debitant u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan prije utakmice trener Bayerna HansiFlick stao je pred novinare. Ono što je hrvatskoj javnosti najzanimljivije je svakako hoće li IvanPerišić započeti susret od prve minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Perišić, Coman ili Coutinho? Pričekat ću posljednji trening i onda donijeti odluku. Ivan, Philippe i Kingsley dobro su odradili svoj posao i pokazali koliko su važni. Sutra nas čeka treća utakmica u tjedan dana i moramo biti svjesni toga. Odlučit ćemo nakon treninga”; poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je započeo susrete i protiv Barcelone i protiv Lyona. Na terenu je proveo oko 70. minuta prije nego što je umjesto njega ušao Coman pa mu možda ovaj dio gdje Flick govori da igraju treću utakmicu u tjedan dana ne idu u prilog.

No, zato je ova fotografija ohrabrujuća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo