HNS UZNEMIRIO SLOVENCE SNIMKOM PRŠINOG MAESTRALNOG GOLA: / 'Kakvi provokatori! Pogledajte kako su najavili utakmicu...'

Image

U dosadašnjih devet susreta Slovenija nije nikada slavila protiv Hrvatske

24.3.2021.
10:57
VOYO logo

'Kakvi provokatori! Pogledajte kako je HNS najavio utakmicu sa Slovenijom i ismijao se...'

Tako je slovenski portal Ekipa24 popratio video koji je Savez objavio na društvenim mrežama na dan desetog obračuna ove dvije reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno je da je Hrvatska favorit u prvoj utakmici kvalifikacija za SP. Barcem na papiru. Riječ je o svjetskim doprvacima, ali Slovenci su najavili da će se boriti do kraja. Međutim, na dan utakmice Hrvati su odlučili malo provocirati. Na službenom profilu HNS-a objavili su snimku za nas neslavnog gola Dade Prše, kojim se Hrvatska plasirala na Euro 2004, a Sloveniju ostavio doma. I pokraj njega su još napisali Dobro jutro", navodi ovaj portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čeka nas utakmica s najkvalitetnijim protivnikom s kojim se do sada susrela ova generacija naših nogometaša. Vjerujem da će to biti prava i kvalitetna utakmica na obje strane", kazao je, inače, dan prije susreta novinarima izbornik Slovenije Matjaž Kek.

Image

"Početak je kvalifikacija, ne poznajemo jedni druge, ali Slovenci su domaćini, a dolaze im svjetski viceprvaci. Za njih je to jednako važna utakmica kao i za nas, itekako ih uvažavamo, njihovog izbornika Matjaža Keka također. Čeka nas sve, samo ne lagana utakmica, ali više ionako nema laganih utakmica. Nema, doduše, ni ključnih utakmica, trebaju nam bodovi, pokušat ćemo ih osvojiti već sutra. Moramo biti motivirani, agresivni i jako ozbiljni. Svjesni smo da je Euro pred vratima, ali u prvom redu moramo biti fokusirani na ove utakmice. Na Euro ćemo misliti poslije”, rekao je pak izbornik Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo