neće igrati do veljače / HNS potvrdio crne prognoze: Modrić izvan stroja čak tri mjeseca!

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić ozlijedio se u susretu Hrvatske i Italije zbog čega je u 28. minuti morao napustiti igru, a Real je na službenim stranicama objavio kako se radi o puknuću bedrenog mišića, za što je potreban duži oporavak.

18.11.2014.
9:25
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i član madridskog Reala Luka Modrić ozlijedio se u susretu Hrvatske i Italije zbog čega je u 28. minuti morao napustiti igru, a prve prognoze ne ulijevaju optimizam.

''Nema tu puno nedoumica'', predviđao je odmah nakon utakmice liječnik reprezentacije dr. Nemec.  ''Ova ozljeda iziskuje vrijeme mirovanja, svejedno budu li to tri, četiri ili pet tjedana, Modrića čeka fizikalna terapija i nužno je strpljenje'', dodao je i tako zabrinuo vodstvo Reala i naše reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Luka Modrić

Sinoć su pak iz španjolske prijestolnice stigle vijesti koje su bile još i lošije. ''Nakon pregleda u našoj klinici ustanovili smo puknuće bedrenog mišića lijeve Modrićeve noge'', objavio je Real na svojim službenim stranicama, iako nije navedeno koliku će pauzu iziskivati takva vrsta ozljede.

Ipak, HNS je danas na svojim službenim stranicama dao nešto više detalja i potvrdio one najcrnje prognoze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Modrić je u 28. minuti susreta na San Siru morao zatražiti izmjenu nakon što je osjetio bol u mišiću, a pretraga magnetskom rezonancijom u Madridu pokazala je da se radi o ozbiljnoj ozljedi.

Zbog gotovo potpunog otkinuća hvatišta mišića lijeve natkoljenice, Modrić će izbivati s travnjaka oko tri mjeseca. Operacija neće biti potrebna, Modrić će biti tretiran konzervativnim metodama'', stoji na njihovim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Luka Modrić

Podsjetimo, Modriću je 29 godina, od ozbiljnijih ozljeda zasad je imao samo lom noge u Tottenhamu 2009. godine, dok je ovog ljeta u Brazilu imao velikih problema s gležnjom zbog čega je utakmice s Kamerunom i Meksikom igrao pod opterećenjem. Ovo mu je druga ozbiljnija ozljeda u karijeri od koje mu, naravno, želimo uspješan i po mogućnosti, što brži oporavak!

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Luka Modrić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo