NAKON KAMERUNCA ETO'A / Hleb minira transfer Ibrahimovića?

Image

Ipak, menadžer napadača Intera tvrdi da Bjelorus nije dio dogovora zamjene Kamerunca i Šveđanina.

24.7.2009.
13:12
VOYO logo

Nakon što je danima Samuel Eto'o velikim financijskim zahtjevima dovodio u pitanje svoj prelazak u Inter, odnosno zamjenu sa Zlatanom Ibrahimovićem, javio se i Aleksandar Hleb koji tvrdi da ne želi napustiti Barcelonu.

Ipak, velika zamjena nogometaša na relaciji Barcelona - Inter ne bi trebala doći u pitanje nakon izjave Ibrahimovićeva menadžera Mina Raiole.

"Hleb nije dio dogovora Eto'o - Ibra. On je dio transfera u kojem je Maxwell prešao u Barcelonu", objasnio je Raiola Sky Sportu Italia, potvrdivši pritom i da je dogovor oko Ibrahimovića u tijeku.

"Dogovor još nije zaključen. Postoje još neki detalji koje trebaju raspraviti Inter i Barcelona".

Podsjetimo, Eto'o je u četvrtak napokon dogovorio sve uvjete suradnje s milanskim klubom tako da je realizacija velike zamjene sada vrlo blizu. Proteklih se dana pisalo i da će Barcelona Interu dati i između 48 i 50 milijuna eura, kao i Hleba na jednogodišnju posudbu.

Prema novim informacijama, dakle, Bjelorus nije dio te priče, ali bi ipak trebao završiti u talijanskom prvaku kao dio transfera Brazilca Maxwella na Camp Nou. Hlebu se takva ideja, međutim, nimalo ne sviđa.

"Imam ugovor s Barcelonom i cilj mi je osigurati svoje mjesto u njoj i postići nove uspjehe s klubom", izjavio je Hleb za njemački Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo