Peugeot Cycles / Hibridni bicikl je budućnost?

Image
Foto: peugeot

Svjetska premijera hibridnog bicikla AE21 HYbrid održana je na pariškom sajmu Who's Next. Model AE21 kompaktan je gradski električni bicikl za sve koji traže originalno prijevozno sredstvo.

10.7.2013.
16:20
peugeot
VOYO logo

Predstavljajući novi električni bicikl ekskluzivno na sajmu Who’s Next, Peugeot Cycles potvrđuje svoju odvažnost kad je riječ o dizajnu i gradskom prijevozu. Kao najnoviji model game gradskih bicikala ALLURE, AE21 simbolizira moderan i inovativan duh u tako važnom području prijevoznih sredstava kao što su bicikli.

Model AE21 je gradski, pametan, okretan, kompaktan i praktičan bicikl. Elegantan i jednostavan za uporabu. Zahvaljujući električnom motoru smještenom na razini prednjeg kotača, savršen je za laku, tihu i ekološku vožnju gradom. Pokreće ga kompaktna litij-ionska baterija koja se može odvojiti te napuniti kod kuće ili direktno na biciklu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: peugeot

Na okvir Clever Case, izrađen od laganog i izdržljivog aluminija, smješteni su baterija, torba za prijenosno računalo i iznimno kvalitetan protuprovalni sustav ABUS Bordo. Spremište se nalazi u središtu bicikla pa su dokumenti i računalo zaštićeni od krađe. Istodobno je  zadržana ravnoteža bicikla i osigurana dinamična vožnja.

Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama te sklopivim ručkama za upravljanje i pedalama, modelom  AE21 lako je upravljati i jednostavno se može držati uza zid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: peugeot

Mat crna i sjajna bijela elegantne su i lako se prilagođavaju svim stilovima. Natpis ALLURE istaknut  je narančastom bojom. Ekskluzivne presvlake za sjedalo, ručke i torbu posebno su kreirane za model AE21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike