POLUFINALE KUPA HRVATSKE / Hajduk s igračem manje sačuvao mrežu na Maksimiru

Image

Prve polufinalne utakmice ponudile su skroman nogomet u kojem su mreže mirovale. Zbog dva žuta kartona isključen je Buljat.

24.3.2010.
17:48
VOYO logo

Prve polufinalne utakmice hrvatskog nogometnog Kupa ponudile su skroman nogomet u kojem su mreže mirovale. Nakon što su Šibenik i Varteks odigrali bez pogodaka 0:0, istim rezultatom okončana je utakmica  u Maksimiru između Dinama i Hajduka.

I Dinamo i Hajduk imali su prigode za pogodak. Ponajbolju je zasigurno imao Senijad Ibričić, no napadač splitske momčadi nije bio potpuno koncentriran i velika prigoda za pogodak je propala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, u strijelce se mogao upisati i Slepička, no vratar Subašić obranio j enjegov udarac. I Mandžukić je promašivao što obično pogađa.  Iako je bio "pod pratnjom dvojice Hajdukovaca", Mandža je u drugom dijelu promašio prazan gol.

Hajduk je od 79. minute igrao s desetoricom jer je zbog dva žuta kartona isključen Jurica Buljat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči i tijekom utakmice policija je privela 17 navijača. Do manjeg sukoba s Torcidom došlo je kod Sveučilišne bolnice.          

Nogometaši Varteksa zasigurno su zadovoljniji, Šubićevac su napustili netaknute mreže što je bio primaran cilj. Iako će u uzvratu biti u prednosti, suparnika ne treba otpisati jer će Šibenik u finale osim pobjede voditi i svaki remi s pogocima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je bio bolji, napadač Ermin Zec imao je nekoliko prigoda za pogodak. Poništen mu je i gol jer je prethodno igrao rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo