OSIJEK ŠOKIRAO POLJUD / Hajduk propustio preuzeti vrh, bod Splita u Zagrebu

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Splićani su dobro otvorili utakmicu i poveli zgoditkom Avdije Vršajevića u 24. minuti, ali ih je potom šokirao izjednačujući pogodak Josipa Barišića osam minuta kasnije.

24.11.2013.
21:06
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

SPLIT - U dvoboju 17. kola Prve HNL u Splitu su nogometaši Hajduka i Osijeka odigrali 1-1, te su Splićani propustili priliku ponovno zasjesti na vrh ljstvice.

Splićani su dobro otvorili utakmicu i poveli zgoditkom AvdijeVršajevića u 24. minuti, ali ih je potom šokirao izjednačujući pogodak Josipa Barišića osam minuta kasnije. Unatoč velikoj terenskoj nadmoći Hajduk nije mogao slomiti otpor pretposljednje momčadi Osijeka, koji je osvojio deseti bod u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je ostao drugi s bodom manje od vodećeg Dinama, koji ima i utakmicu manje, a 1. prosinca na rasporedu je derbi na Maksimiru.

U Zagrebu su uzbudljivu utakmicu odigrali Hrvatski dragovoljac i Split, a završilo je bez pobjednika 2-2. Splićani su dvaput vodili, a dva je zgoditka zabio igrač domaćih DavorŠpehar, prvo u svoju mrežu u 28. minuti, a potom se iskupio pogotkom za konačnih 2-2 osam minuta prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo