POLJUD PONOSAN / Guardiola: Hajduk me se iznimno dojmio!

Image

Nakon prijateljske utakmice Hajduka i trenutno najbolje momčadi Europe, Barcelone, svi su puni dojmova iako nije bilo golova. Pep ima samo riječi hvale.

24.7.2011.
9:44
VOYO logo

Trener aktualnog momčadskog nogometnog prvaka Europe Barcelone Josep Guardiola je nakon utakmice u subotu navečer svog tima s Hajdukom na Poljudu izjavio da ga se dojmila igra Hajduka.

"Hajduk me se iznimno dojmio. Njegovi igrači su bili vrlo brzi u protunapadu, a dobro su funkcionirala tri napadača i cijeli vezni red", rekao je Guardiola.

Guardiola je također istaknuo da je Hajdukov trener Krassimir Balakov napravio dobar posao te da je pred Hajdukom dobra sezona.

Po njegovim riječima, Barceloni je utakmica protiv Hajduka bila dobro iskustvo i priprema za novu sezonu.

"Nastupili smo s onim igračima koji su nam na raspolaganju i dali šansu mlađim nogometašima jer su im potrebne ovakve utakmice. Zadovoljan sam njihovim nastupom, a srećom nitko se nije ozlijedio", kazao je Guardiola.

Trener Hajduka Krassimir Balakov je izjavio kako je zadovoljan igrom svoje momčadi.

"Igrali smo disciplinirano i organizirano, upravo onako kako sam želio. Nismo izgubili niti smo primili zgoditak od najbolje momčadi svijeta - Barcelone", istaknuo je Balakov, dodavši kako je neodlučan rezultat protiv Barcelone važan Hajduku za stjecanje sigurnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo