Gradišćanski Hrvati dijelili medalje na Sportskim igrama mladih

31.7.2013.
15:41
VOYO logo

U finalu su slavili domaćini pa je pehar ostao u Splitu, srebro je pripalo ekipi Siska koja je do samog finala bila ekipa bez primljenog pogotka, a bronca je otišla u Požegu. Gosti iz Gradišća sve su sudionike nagradili velikim pljeskom.

"Drago nam je da su djeca i mladi iz Gradišća gosti na Sportskim igrama mladih jer se uvijek trudimo da im pružimo neko novo iskustvo", rekla je Branka Bezić Filipović, voditeljica Ureda Hrvatske matice iseljenika Split i suorganizatorica Ljetne škole koju polaze djeca i mladi iz Gradišća već šestu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo na jezičnom tečaju i učili standardni hrvatski jezik", kazala je Marica Zvonarić, a njezina prijateljica Vera Buranić pohvalila se kako su se kupali na Bačvicama te posjetili i Trogir.

Prije same utakmice gosti Sportskih igara mladih obišli su Pomorsku bazu Lora, a Ines Vukić, Tomas Rešetar i Lena Varga dodijelili su odličja najboljim nogometnim ekipama. Kako je riječ o mladima od kojih se veliki broj njih i u Gradišću bavi sportom, Organizacijski odbor Sportskih igara mladih uputit će im poziv za sudjelovanje na Međunarodnim danima u ljeto 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo