VELIKA NOGOMETNA NOĆ /

Golijada za remi Liverpoola i Arsenala

Image

Napadač "Topnika" Andrej Aršavin postigao je čak četiri pogotka, a po dva pogotka za "Redse" postigli su Torres i Benayoun.

21.4.2009.
20:50
VOYO logo

Utorak navečer bila je noć za nogometne sladokusce! Liverpool i Arsenal podarili su vrhunsku predstavu odigravši 4-4 u 33. kolu Premiershipa. U 90. minuti Arsenal, točnije Walcott i Aršavin istrčali su kontru, a Rus je nakon pretrčanih sedamdesetak metara odličnim pogotkom u gornji lijevi kut Reine s dvadesetak metara završio akciju. Pobjeda 3-4 bila je sasvim očekivana, realna.

No, tako nisu mislili nogometaši Liverpoola. Igrala se treća minuta sučeve nadoknade vremena. U gužvi koja se stvorila pred vratima Arsenala najbolje se snašao Benayoun i svojim drugim, a Liverpoolovim četvrtim donio poravnanje i bod svojoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A počelo je prilikama domaćina. Liverpool je započeo vrlo ofenzivno prema vratima gostiju. Vratar Arsenala Fabianski bio je na mukama.  Redale su se prilike Torresa, Benayouna, Mascherana...

No, u vodstvo dolazi Arsenal. Fabregas je u 35. minuti dobro reagirao i uzeo loptu obrani Liverpoola. Nakon dodavanja s Nasrijem, loptu je zavrnuo u sredinu gdje s 10-tak metara uz pomoć grede pogodak postiže Rus Aršavin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U deset minuta nastavka Liverpool preokreće rezultat. Prvo glavom u 47. minuti poravnava Torres nakon ubačaja Kuyta s krila, a isti igrač asistira i Benayounu u 55. minuti.

Nakon desetak minuta igre budi se Aršavin koji s dva pogotka donosi 3-2 prednost Arsenalu. Prvo postiže pogodak s 20-tak metara u 66., a potom tri minute kasnije, nakon duplog pasa s Nasrijem ponovno "buši" Reinu.   

No, raspoloženog strijelca ima i Arsenal. U 72. minuti svoj drugi pogodak postiže Torres. Nakon ubačaja s lijeve strane Španjolac se oslobodio čuvara i pogodio za 3-3.

Do kraja se igrao odličan nogomet te su postignuta još dva pogotka, sa svake strane po jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo