HOĆE LI NASTAVITI S DOBRIM IGRAMA? / Giriček debitira za Fenerbahče u Euroligi?

Image

U sedmom kolu košarkaške Eurolige, na gostovanju kod Albe u Berlinu, za svoj bi Fenerbahče u utorak napokon mogao zaigrati Gordan Giriček (31).

8.12.2008.
13:40
VOYO logo

Negdašnji hrvatski reprezentativac od početka se sezone muči s ozljedom prepona te u Euroligi još nije stigao zaigrati za istanbulski klub, koji nakon šest odigranih kola ima učinak od tri pobjede i tri poraza.

Nije nastupio niti u posljednjem dvoboju turske košarkaške lige, kojeg je istanbulski sastav izgubio kod Darussafake 78-75. Zato je tjedan dana ranije zaigrao u pobjedi protiv Türk Telekoma zabivši osam poena za 15 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U turskom sastavu za berlinski dvoboj bivši NBA košarkaš najavljen je na službenoj internet stranici Eurolige.

S njim će Turci pokušati pokvariti zasad idealni omjer domaćeg kluba u njihovoj novoj O2 World areni. Dosad je sastav Luke Pavićevića na svom parketu pobijedio Lottomaticu (68-63) i Joventut (74-72), a slavio je i u svih pet domaćih dvoboja državnog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Giriček iza sebe ima sjajnu aktivnu seriju u Euroligi. Prije no što je 2002. godine otišao igrati u NBA (Memphis), zaredom je dvadeset i više poena ubacio u posljednjih devet utakmica, nastupajući za moskovski CSKA. Započeo ju je u siječnju 2002., a nastaviti će je probati u Berlinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo