SKANDALOZNO PONAŠANJE / Gattuso čeka kaznu

Image

Divljačko ponašanje Milanovog nogometaša Gennara Gattusa sa zgražanjem su prokomentirali svi svjetski mediji. Sada ga očekuje kazna.

16.2.2011.
11:06
VOYO logo

MILANO - Nogometaš Milana Gennaro Gattuso bit će kažnjen zbog skandaloznog ponašanja na utakmici Tottenhama i Milana na San Siru u utorak

Nakon što je Mathieu Flamini brutalnim startom s dvije noge izravno na desni gležanj u 57. minuti ozlijedio hrvatskog reprezentativca Vedrana Ćorluku, Gattuso je fizički nasrnuo na pomoćnog trenera Tottenhama Joea Jordana koji je prigovorio zbog grube igre igrača Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gattuso je Jordana uhvatio za vrat i odgurnuo, a svoju je nervozu nakon poraza iskazao i po završetku dvoboja kada je glavom udario Jordana te se htio fizički obračunati s gostima.

"Izgubio sam kontrolu. Nema opravdanja za ono što sam napravio i preuzimam odgovornost za svoje postupke. Bio sam nervozan, nisam se želio svađati s igračima, ali jesam s Jordanom. Neću vam reći što smo rekli jedan drugom, ali razgovarali smo na škotskom. Očekujem li kaznu? Prihvatit ću svaku odluku koju UEFA donese", rekao je Gattuso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manager Tottenhama Harry Redknapp je start Flaminija na Ćorluki nazvao stravičnim.

"Bio je to namjeran prekršaj koji je mogao rezultirati slomljenom nogom. Sudac mu je morao pokazati crveni karton", smatra Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Flamini se nakon dvoboja osobno ispričao Ćorluki koji srećom nije teže ozlijeđen. Ćorluka je izjavio kako bi Francuza trebalo poslati u zatvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo