ISPUNJENI SNOVI / Gary Neville otišao u mirovinu

Image

Dugogodišnji desni branič Manchester Uniteda Gary Neville odlučio je objaviti kraj svoje duge i iznimno uspješne nogometne karijere.

3.2.2011.
10:33
VOYO logo

Desni branič engleskog nogometnog velikana Manchester Uniteda i bivši engleski reprezentativac Gary Neville objavio je završtak svoje dvadeset godina duge nogometne karijere samo dva tjedna prije svog 36. rođendana.

Neville je svoju čitavu seniorsku karijeru proveo u momčadi s Old Traforda, a posljednju je utakmicu u dresu "crvenih vragova" Neville odigrao prvog dana nove godine protiv West Bromwicha. Bila je to njegova 602. utakmica za Manchester United, čije je boje branio od početka svoje karijere (1992.)., te osvojio dva naslova europskog prvaka i osam naslova engleskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čitav sam život bio navijač Manchester Uniteda i ispunio sam svaki san koji sam imao. Naravno, razočaran da je moja igračka karijera završila, ali osjećam da je došlo vrijeme i za to", rekao je Gary Neville.

Engleski mediji spominju da bi nakon aktivne igračke karijere mogao preuzeti omladinski pogon Manchester Uniteda ili ulogu stručnog sukomentatora na Sky Sportu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo