[FOTO] NAJLJEPŠA BORKINJA NAJAVILA PRVI NASTUP U NAJBRUTALNIJEM SPORTU NA SVIJETU: / 'S kim me želite vidjeti u ringu?'

Image
Foto: Instagram, Paige VanZant

Paige ima ugovor vrijedan više od milijun dolara za četiri borbe u 'bare knuckleu'

26.8.2020.
11:56
Instagram, Paige VanZant
VOYO logo

Amerikanka Paige Vanzant ima reputaciju naljepše žene koja se bavi borilačkim sportovima. Ona je nedavno napustila UFC, no nije dugo trebala čekati na novi angažman. Kako je sama potvrdila, natjecat će se u Bare Knuckleu, brutalnoj borbi bez rukavica, a ESPN-ov novinar Ariel Helwani doznao je da Paige ima ugovor vrijedan više od milijun dolara za četiri borbe.

"Bio je to odličan ugovor i odlična prilika. Ne mislim da je to korak unatrag, već novi izazov", rekla je Vanzant za ESPN te dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da su svi u MMA svijetu mislili da sam ja samo lijepo lice i želim ljudima dokazati da su u krivu. Ovo je sport u kojem je najviše rezova i posjekotina, ali to me ne brine. Volim se natjecati i ovo je za mene fantastičan sport", objasnila je Paige.

Paige je uz borilačku karijeru jako popularna na Instagramu, gdje je sada fanove pitala s kim bi oni htjeli da se bori u prvoj borbi u "bare-knuckleu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bare knuckle” je brutalna, krvoločna tučnjava u obliku boksa bez rukavica, samo s rukama, bez ikakvih zaštita osim bandaža na rukama (ponekad i bez bandaža), ali i tako sirov i “nepriznat sport” prema službenim borilačkim organizacijama, čini velike korake kako bi postao mainstream TV senzacija, iako se javnost pita treba li biti zabranjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo