[FOTO] NAJLJEPŠA BORKINJA NAJAVILA PRVI NASTUP U NAJBRUTALNIJEM SPORTU NA SVIJETU: / 'S kim me želite vidjeti u ringu?'

Paige ima ugovor vrijedan više od milijun dolara za četiri borbe u 'bare knuckleu'

26.8.2020.
11:56
Instagram, Paige VanZant
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Amerikanka Paige Vanzant ima reputaciju naljepše žene koja se bavi borilačkim sportovima. Ona je nedavno napustila UFC, no nije dugo trebala čekati na novi angažman. Kako je sama potvrdila, natjecat će se u Bare Knuckleu, brutalnoj borbi bez rukavica, a ESPN-ov novinar Ariel Helwani doznao je da Paige ima ugovor vrijedan više od milijun dolara za četiri borbe.

"Bio je to odličan ugovor i odlična prilika. Ne mislim da je to korak unatrag, već novi izazov", rekla je Vanzant za ESPN te dodala:

"Mislim da su svi u MMA svijetu mislili da sam ja samo lijepo lice i želim ljudima dokazati da su u krivu. Ovo je sport u kojem je najviše rezova i posjekotina, ali to me ne brine. Volim se natjecati i ovo je za mene fantastičan sport", objasnila je Paige.

Paige je uz borilačku karijeru jako popularna na Instagramu, gdje je sada fanove pitala s kim bi oni htjeli da se bori u prvoj borbi u "bare-knuckleu".

“Bare knuckle” je brutalna, krvoločna tučnjava u obliku boksa bez rukavica, samo s rukama, bez ikakvih zaštita osim bandaža na rukama (ponekad i bez bandaža), ali i tako sirov i “nepriznat sport” prema službenim borilačkim organizacijama, čini velike korake kako bi postao mainstream TV senzacija, iako se javnost pita treba li biti zabranjen.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali