Naš najbolji skijaš /

Filip Zubčić sutra leti za Kinu: Uoči borbe za medalje poslao poruku hrvatskim navijačima!

Image
Foto: AP Images

Nakon svečanog otvorenja Zimskih olimpijskih igara, naš najbolji skijaš Filip Zubčić objavio

4.2.2022.
14:31
AP Images
VOYO logo

Kinezi su službeno otvorili 24. Zimske Olimpijske igre u Pekingu. Najbolji sportaši svijeta natjecati će se u zimskim disciplinama od 4. do 20. veljače. Na Igre su, naravno, doputovali i hrvatski sportaši.

Naš veliki adut svakako je Filip Zubčić, jedan od najboljih skijaša na svijetu i osvajač tri utrke Svjetskog skijaškog kupa. Zubčić je u 2021. ostvario najbolji plasman u karijeri, završivši na petom mjestu u Svjetskom kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako tekuću sezonu nije najbolje otvorio u veleslalomu, Zubčić ima najbolju sezonu u karijeri u slalomu. Također, kada odskija kako treba, jako malo skijaša može parirati Zubčićevoj kvaliteti u veleslalomu.

Povodom odlaska u Kinu Zubčić je stavio post na Instagramu: "Sutra letim za Kinu! Sretan sam i ponosan jer ću po treći put predstavljat našu prekrasnu domovinu Hrvatsku na Olimpijskim igrama!! Ajmo Hrvatska!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utrka veleslaloma, gdje će nastupiti naš Filip, na rasporedu je 13. veljače u 3:15 (prva vožnja) i 6:45 ujutro (druga vožnja). Utrke slaloma u istom su terminu tri dana kasnije, 16. veljače.

Zimske Olimpijske igre možete pratiti na Eurosportu u sklopu PLAY Premium paketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo