MMA borac se vratio / Filip Pejić za RTL: 'Svi poljski mediji pisali su da će me Wolanski nokautirati pa su ostali u čudu'

Nakon debija u KSW-u Pejić je imao samo riječi hvale za tu organizaciju

28.4.2019.
22:23
VOYO logo

Hrvatski MMA borac Filip Pejić vratio se u Hrvatsku nakon fantastičnog debija u organizaciji KSW. Nitro, kako ga zovu, je u drugoj rundi nokautirao poljskog borca Filipa Wolanskog te nakon poduže pauze najavio veliki povratiak na svjetsku MMA scenu.

"Napokon sam se vratio borbama. A sinoć je sve počelo tim kružnim i tu samo osjetio da sam ga načeo i išao sam ga završiti. Baš kako su mi sugerirali iz kuta", rekao je po povratku iz Lublina Filip Pejić za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon debija u KSW-u Pejić je imao samo riječi hvale za tu organizaciju. Potpisao je ugovor na četiri borbe, a nada se da će tamo ostati što duže. Nada se i ponekom pojasu te je najavio da bi on mogao stići i prije nego što ga mnogi očekuju.

"Prošao s malim ozljedama. Ipak smo se borili, a ne plesali. Odmor traje do sijede ili četvrtka, a onda se idem spremati dalje u Miami za novu borbu koju još moramo dogovoriti", rekao je Pejić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prokomentirao je i borce koji nastupaju na KSW-ovim eventima.

"Wolanski nije nimalo lak protivnik. Sve tamošnje novine pisale su da će on mene sigurno nokautirati i njima je moja pobjeda senzacija. On je također mlad i perspektivan borac. Na ovoj razini smo svi top borci. U glavi sam sredio neke stvari tako da sam više fokusiran u borbi. Mogao bih reći da sam malo odrastao u tom smislu", objasnio je FIlip.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo