MAJSTOR OSTAJE MAJSTOR / Fenomenalna golčina Waynea Rooneyja!

Image
Foto: PIXSELL

Manchester United je lakoćom svladao Norwich sa 4:0, uz hat-trick Shinjija Kagawe (45+1, 76, 87) i jedan gol Waynea Rooneyja (90).

3.3.2013.
10:03
PIXSELL
VOYO logo

Ovo pobjedom Manchester United je održao 15 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Manchester City, koji u ponedjeljak igra protiv Aston Villa, ali i odličnom igrom najavio veliki sraz u Ligi prvaka protiv Reala. 

Najbolji trenutak utakmice na Old Traffordu dogodio se u završnim minutama kada je Wayne Rooney pokazao kakav top ima u nogama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton je pobijedio Reading sa 3:1, a pogotke su zabili Marouane Fellaini (42), Steven Pienaar (59) i Kevin Mirallas (66).

Nikica Jelavić odigrao je cijeli susret za Everton, te je dva puta ozbiljno zaprijetio. Nakon kornera u 7. mimuti mrežu Readinga je spasio vratar Stuart Taylor, a u 29. udarac Jelavića blokirao je branič Stephen Kelly.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

Chelsea, koji se bori za Ligu prvaka, slavio je protiv West Bromwich Albiona sa 1-0, a strijelac je bio Demba Ba u 28. minuti.

Sunderland i Fulham su odigrali 2-2, a Mladen Petrić bio je na klupi za pričuve Fulhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem susretu subotnjeg programa 28. kola prvenstva Engleske Liverpool je u gostima pobijedio Wigan sa 4-0, a briljirao je Luis Suarez sa tri pogotka (18, 34, 49), dok je jednog dodao Stewart Downing (2).

Suarez je sa ova tri gola preskočio Robina van Persiea i sada je sa 21 pogotkom vodeći strijelac Premier lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju je veliki derbi Tottenham - Arsenal, a u ponedjeljak se sastaju Aston Villa - Manchester City.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo