Veliki podvig / Fantastični preokret Fiorentine protiv Juventusa

Image
Foto: AP

Juventus je vodio pogocima Teveza iz sumnjivo dosuđenog kaznenog udarca i Pogbe, a od 66. minute kreće nevjerojatna serija Fiorentine, koja je u samo 15 minuta zabila četiri gola. U ostalim susretima Genoa je kod kuće slavila protiv Chieva s 2-1, a nogometaši Atalante slavili su u Bergamu protiv Lazia s 2-1 i probili se na sedmo mjesto ljestvice.

20.10.2013.
17:29
AP
VOYO logo

Nogometaši Fiorentine napravili su podvig svladavši u derbiju 8. kola Talijanske lige u Firenci prvaka Juventusa s 4-2, iako su do 66. minute gubili s 0-2.

Juventus je vodio pogocima Teveza iz sumnjivo dosuđenog kaznenog udarca i Pogbe, a od 66. minute kreće nevjerojatna serija Fiorentine, koja je u samo 15 minuta zabila četiri gola. Giuseppe Rossi je s dva pogotka izjednačio, Španjolac Joaquin je doveo domaće u vodstvo 3-2, a za konačnih 4-2 je iz protunapada pogodio junak susreta Rossi. Za domaće u sastavu nije bilo Ante Rebića, a Juventusu je to prvi poraz sezone, te sada zaostaju pet bodova za Romom, koja ima maksimalan učinak u prvih osam kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostalim susretima Genoa je kod kuće slavila protiv Chieva s 2-1, Šime Vrsaljko je odigrao cijelu utakmicu za domaće, a za Chievo je od 70. minute debitirao Manuel Pamić. Verona je s 3-2 pobijedila kod kuće Parmu, a Sampdoria je bila uspješna kod Livorna s 2-1 pogotkom duboko u sudačkoj nadoknadi.

Nogometaši Atalante slavili su u Bergamu protiv Lazia s 2-1 i probili se na sedmo mjesto ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu su domaćinu osigurali Luca Cigarini (41) i German Denis (84), dok je strijelac za Lazio bio Brayan Perea (53). Marko Livaja kod Atalante nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo