ODUŠEVILI IH / Ugledni portal izdvojio dvojicu Vatrenih i poručio: 'Možda ćemo ih uskoro gledati u Engleskoj'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nadahnuli su najdramatičniju utakmicu Eura do sada

29.6.2021.
16:45
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija nije se uspjela plasirati u četvrtfinale Europskog prvenstva nakon što je u susretu osmine finala u Kopenhagenu pred 25.000 gledatelja nakon produžetaka izgubila od Španjolske s 3-5.

Image
EMOTIVNA OBJAVA /

Olmo se oglasio porukom na hrvatskom jeziku: 'Jedan dio mene uvijek će biti hrvatski'

Image
EMOTIVNA OBJAVA /

Olmo se oglasio porukom na hrvatskom jeziku: 'Jedan dio mene uvijek će biti hrvatski'

Nakon nevjerojatne drame i brojnih obrata, "Furija" je nakon produžetaka slomila "Vatrene" izborivši plasman u četvrtfinale. Bila je to "luda" utakmica u kojoj su "Vatreni" poveli, "Furija" je uzvratila s tri gola u nizu, da bi Hrvatska golovima u 85. i 90+2. minuti uspjela izboriti produžetak. Nažalost, u dodatnih pola sata Španjolska je zabila dva gola za konačnih 5-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tračak nade

Hrvatska je povela u 20. minuti nakon nevjerojatnog autogola Pedrija, izjednačio je Sarabija u 38. minuti, "Furija" je preokrenula rezultat u 57. minuti preko Azpilicuete, a Španjolci su u 77. minuti poveli 3-1 golom Ferrana Torresa.

Tračak nade svjetskim doprvacima vratio je Mislav Oršić u 85. minuti, a ludilo na Parken stadionu izazvao je Mario Pašalić izjednačivši u drugoj minuti sudačke nadoknade na 3-3. Nažalost, Španjolci su se vratili u vodstvo u 100. minuti golom Alvara Morate, a samo tri minute kasnije Mikel Oyarzabal je zabio za 5-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski TalkSport nakon susreta objavio je poseban tekst posvećen upravo Oršiću i Pašaliću.

Pali heroji

"Pali heroji: Hrvatske zvijezde koje su gotovo šokirale Španjolsku su odbačeni igrač Chelseaja i Tottenhamova nemeza", ističu i dodaju kako su superizmjene nadahnule najdramatičniju utakmicu Eura do sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, dodaju kako su hrvatski navijači pozivali da Oršić započne utakmicu, 'a Tottenhamovi navijači mogli bi vam reći zašto'.

"Međutim, Chelseajevi navijači neće puno toga znati o njegovom suigraču Mariju Pašaliću, iako je proveo šest godina u klubu", napominju i naglašavaju činjenicu da je sve vrijeme bio na posudbama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom dodaju da su njih dvojica bili protagonisti najuzbudljivije utakmice do sada.

"Obojica su zabili u posljednjih pet minuta pri rezultatu 3:1 za španjolsku i izborili produžetke. Možda idu kući, ali ne bi bilo iznenađenje da obje hrvastke zvijezde u budućnosti igraju na engleskim obalama", zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo