SKANDAL U FRANCUSKOJ UOČI EURA / Mbappe poludio na suigrača, htio mu upasti na pressicu i napasti ga

Image
Foto: Profimedia

Stasiti napadač Chelseaja na medijskoj je konferenciji prozvao svoje suigrače

10.6.2021.
11:41
Profimedia
VOYO logo

Ugledni sportski list, francuski L'Equipe tvrdi kako je u reprezentaciji Francuske izbio omanji skandal i to sada netom prije početka nogometnog Eura. Naime, povratkom Karima Benzeme stvorila se golema konkurencija u napadu, standardni prvi napadač Olivier Giroud više nije siguran u prvih 11 i očito se počela stvarati nekakva nervoza.

Giroud je u pripremnim utakmicama uoči Eura briljirao i zabio je dva gola, te je sada na samo pet golova zaostatka za najboljim strijelcem svih vremena Thierryjem Henryjem. Benzema se tijekom pripremne utakmice s Bugarskom prije nekoliko dana lakše ozlijedio i Giroud je iskoristio priliku i zabio im je ta dva gola, ali Beznema se već oporavio i sada je Giroudova pozicija ponovo ugrožena, a samim time i šansa za rušenje rekorda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokazalo se kako ostatak ekipe sjajno funkcionira i s jednim i s drugim napadačem, ali Giroudu očito nije po volji što je Benzema ponovo veliki hit u reprezentaciji i što baš svi guranju napadača Real Madrida u prvu momčad pa tako L'Equipe tvrdi da je upravo Giroud izazvao taj omanji skandal.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Francuska reprezentacija

Prozvao Mbappea?

Naime, stasiti napadač Chelseaja na medijskoj je konferenciji prozvao svoje suigrače nakon posljednje pripremne utakmice, a Kylian Mbappe je zbog toga poludio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Određeni pojedinci nisu mi dovoljno često dodavali loptu", rekao je Giroud, a Mbappe se valjda osjetio prozvanim i L'Equipe tvrdi da je htio upasti na pressicu i sukobiti se s Giroudom, ali je u tom bio spriječen.

Inače, Francuska je uz Englesku glavni favorit prvenstva, ali pitanje je sada kako će sve završiti ako se igrači u reprezentaciji međusobno sukobljavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo