Ugledni sportski list, francuski L'Equipe tvrdi kako je u reprezentaciji Francuske izbio omanji skandal i to sada netom prije početka nogometnog Eura. Naime, povratkom Karima Benzeme stvorila se golema konkurencija u napadu, standardni prvi napadač Olivier Giroud više nije siguran u prvih 11 i očito se počela stvarati nekakva nervoza.

Giroud je u pripremnim utakmicama uoči Eura briljirao i zabio je dva gola, te je sada na samo pet golova zaostatka za najboljim strijelcem svih vremena Thierryjem Henryjem. Benzema se tijekom pripremne utakmice s Bugarskom prije nekoliko dana lakše ozlijedio i Giroud je iskoristio priliku i zabio im je ta dva gola, ali Beznema se već oporavio i sada je Giroudova pozicija ponovo ugrožena, a samim time i šansa za rušenje rekorda.

Pokazalo se kako ostatak ekipe sjajno funkcionira i s jednim i s drugim napadačem, ali Giroudu očito nije po volji što je Benzema ponovo veliki hit u reprezentaciji i što baš svi guranju napadača Real Madrida u prvu momčad pa tako L'Equipe tvrdi da je upravo Giroud izazvao taj omanji skandal.

Prozvao Mbappea?

Naime, stasiti napadač Chelseaja na medijskoj je konferenciji prozvao svoje suigrače nakon posljednje pripremne utakmice, a Kylian Mbappe je zbog toga poludio.

"Određeni pojedinci nisu mi dovoljno često dodavali loptu", rekao je Giroud, a Mbappe se valjda osjetio prozvanim i L'Equipe tvrdi da je htio upasti na pressicu i sukobiti se s Giroudom, ali je u tom bio spriječen.

Inače, Francuska je uz Englesku glavni favorit prvenstva, ali pitanje je sada kako će sve završiti ako se igrači u reprezentaciji međusobno sukobljavaju.