REAKCIJE IGRAČA NAKON PORAZA / Kovačić: 'Prije Rusije je bila ista stvar s Brazilom'; Petković: 'Ne bojim se novog izazova i ne bojim se Engleske'

Image
Foto: Profimedia

'Sjećam se da je prije Rusije ista stvar bila s Brazilom', kaže Kovačić

6.6.2021.
23:03
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u posljednjem testu za Europsko nogometno prvenstvo gostovala je kod Belgije. Hrvatska je u tome susretu izgubila od Belgije 1:0, a jedini strijelac bio je Romelu Lukaku.

"Mislim da smo dosta dobro krenuli u utakmicu, poslije par grešaka smo primili taj gol. Sjećam se da je prije Rusije ista stvar bila s Brazilom. Bilo je dobrih stvari, neke treba poboljšati. I ja i Luka smo se u dosta situacija povukli, bilo je teško. Oni su zasluženo pobijedili", rekao je Mateo Kovačić za kamere Nove TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VATRENI PORAZOM U BELGIJI NAJAVILI EURO /

Hrvatska pala u Bruxellesu, Lukaku zabio za trijumf ‘Crvenih vragova’

Image
VATRENI PORAZOM U BELGIJI NAJAVILI EURO /

Hrvatska pala u Bruxellesu, Lukaku zabio za trijumf ‘Crvenih vragova’

'Prva utakmica je najbitnija'

Moguće je kako ćemo na Euru vidjeti trojku u veznom redu - Modrić, Brozović i Kovačić.

"Paše mi to, igrao sam to i prije i u Madridu i u Chelseaju. Trebali bismo se nas troje bolje rotirati i sigurno ćemo se spremiti za Englesku", kazao je Kovačić. "Za nas je sigurno najbitnije kako krenemo s prvom utakmicu jer ako dobro otvorimo prvu utakmicu onda nam se diže samopouzdanje", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Idemo u dobrom smjeru'

Utakmicu je prokomentirao i Bruno Petković:

"Imali smo na samom kraju najbolju priliku za izjednačenje, mislim da smo napravili napredak u odnosu na prošlu utakmicu. Sigurno je da smo svakom utakmicom sve ukomponiraniji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam na početku drugog dijela priliku gdje sam okrznuo više. To je prilika gdje bi ti jedan milimetar donio pogodak. Mislim da idemo u dobrom smjeru i mislim da ja više mogu pokazati. Ne bojim se novog izazova i ne bojim se Engleske. Ne trebamo raditi nikakve analize, kvalifikacije smo isto odradili neću reći lagano, ali sigurno. Imamo jako dobru ekipu koja igra na top nivou i nemamo se čega plašiti", zaključio je Petković

Podsjetimo, Hrvatska je na Euru u skupini s Engleskom, Škotskom i Češkom, a prvu utakmicu igra protiv Engleske 13. lipnja u 15 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo