IZA NEPRIJATELJSKIH LINIJA / Jedan hrvatski navijač našao se među tisućama Škota: 'Ovo je njima doživljaj,..'

Hrvatski navijači bit će u manjini i gotovo neprimjetni na Hampden Parku

21.6.2021.
21:48
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak igra utakmicu odluke. Na drugoj strani stajat će Škotska koju moramo pobijediti ne bi li se plasirali u osminu finala Europskog prvenstva.

Odnosi snaga na tribinama bit će nepošteni. Hrvatskih navijača bit će jako malo zbog brojnih restrikcija vezanih uz pandemiju koronavirusa, a na jednog od njih je naletjela ekipa N1. Njegovo je ime Matej Mijić i on će biti jedan od malobrojnih koji će podržati Hrvatsku s tribina protiv Škotske.

'Ovo je njima doživljaj'

“Znao sam da naša reprezentacija treba podršku navijača i znali smo da će naši navijači biti malobrojni, da ih neće doći puno. Zbog toga sam došao, znao sam da će nas biti malo i da će našim trebati podrška s tribina”, kazao je Matej za N1 pa dodao.

“Vidi se da je njima ovo doživljaj, cijeli grad je obavijen zastavama i dresovima, svi navijaju, piju, zabavljaju se. Nisu nikada prošli dalje na nekim velikim natjecanjima tako da sigurno iščekuju pobjedu protiv nas pa mislim da će biti jako dobra utakmica i da će atmosfera biti odlična."

Hrvatski navijači bit će u manjini i gotovo neprimjetni na Hampden Parku, no ono što će se zaista gledati je koliki će rezultat biti na semaforu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali