Bivši engleski nogometaš i kolumnist Daily Maila, Chris Sutton, smatra kako Gordi Albion treba ponajviše strahovati od Luke Modrića i Marcela Brozovića, koji po njemu predstavljaju najveću opasnost.

Sutton je uoči utakmice koja se igra u nedjelju u 15 sati na Wembleyu, iznio svoja razmišljanja o igračima za koje smatra da će istrčati od prve minute. Najveću ocjenu, devetku, u sastavu Engleske zaradio je Harry Kane, dok najslabijim karikama Gordog Albiona smatra Raheema Sterlinga i Tyronea Mingsa.

Što se tiče Hrvatske po njemu su najslabije karike, kojima je dodijelio ocjenu 6 od 10, Dominik Livaković, Šime Vrsaljko i Bruno Petković. Domagoju Vidi, Duji Ćaleti Caru i Anti Rebiću dodijelio je sedmice, osmice su zaradili Ivan Perišić, Mateo Kovačić i Borna Barišić, a devetke Brozović i Modrić.

Sterling iznenađenje

"On je veliki razlog zbog kojeg je Inter osvojio naslov", pišu o Brozoviću.

"I dalje je vrhunski majstor, čak i s 35 godina. Predivan tehničar kojeg se Engleska mora paziti od samog početka", hvali Modrića.

Daily Mail,inače, ističe kako je Gareth Southgate pripremio iznenađenje za Hrvatsku jer će najvjerojatnije prednost u napadu dobiti Raheem Sterling. Iako je ove sezone izgubio mjesto u Pepovom Cityju navodno će zaigrati u napadu, dok će Marcus Rashford i Jack Grealish vjerojatno čekati priliku s klupe.