STARI ZNANAC /

Dani Olmo reagirao na poruke iz Hrvatske: 'Mobitel mi gori...'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Olmo se u čast svom igranju u Dinamu i vremenu koje je proveo u Hrvatskoj fotografirao s dresom Dinama i Hrvatske

25.6.2021.
19:00
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak u 18 sati u Kopenhagenu igra protiv Španjolske u osmini finala Europskog prvenstva. Jedan od igrača koji je se našao pod povećalom javnosti u trenutku kad se doznalo da će ove dvije reprezentacije odmjeriti snage je Dani Olmo.

Sve se više-manje zna o njegovom dolasku iz Barcelone u Dinamo i što je Španjolac značio Modrima i koliko i danas znači svim navijačima hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ma, mislim da sam dobio više od stotinu poruka iz Hrvatske. Neki pišu: “Dani, volimo te, ali u ponedjeljak ideš doma”, ha-ha... Drugi, pak, pišu: “Jao Dani, uopće ne znamo kako ćemo navijati protiv tebe”... Mobitel mi gori od poruka iz Hrvatske, prekrasno je što sam ostao u tako lijepom sjećanju u Hrvatskoj, što i dalje navijači Dinama misle na mene", objasnio je Olmo u intervjuu za Jutarnji list.

Objavio se s dresom Hrvatske i Dinama

Poznato je da ga je i HNS pokušavao bezuspješno nagovoriti da odjene hrvatski dres. No, ta im se želja nije ispunila jer je njegova uvijek bila samo Španjolska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olmo se u čast svom igranju u Dinamu i vremenu koje je proveo u Hrvatskoj fotografirao s dresom Dinama i Hrvatske, a sliku je objavio na svojim društvenim kanalima.

Image
Foto: Dani Olmo/Instagram

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo