EVO ŠTO RADI I S KIM JE REBIĆ / I dok Dalić i senatori sastanče u izbornikovoj vili i odlučuju o njegovoj sudbini među Vatrenima, Ante je u sedmom nebu

Ante Rebić je trenutno s djevojkom na Mykonosu

10.7.2021.
9:48
Instagram Story

Što i kud dalje s hrvatskom nogometnom reprezentacijom bila je jedna od tema navodnog sastanka igrača i izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića u njegovoj vili u Novalji na otoku Pagu početkom tjedna, jučer je javio RTL-ovMarko Vargek u petak u uvodu sportskih minuta RTL-aDanas.

Sastanak u Novalji

Jedna od tema navodnog sastanka bila je i Ante Rebić, koji je prešao granicu na Instagramu i narušio Dalićev autoritet.

"Dalić nije potvrdio niti demantirao sastanak s igračima na kojem su navodno bili prisutni kapetan Luka ModrićIvan PerišićDomagoj VidaMateo Kovačić Šime Vrsaljko. Rebićevu ispriku još nismo dočekali i Dalić ga neće zvati na sljedeće reprezentativne akcije. Kao i još nekoliko igrača koji su, kako je kazao izbornik, potrošili kredite", istaknuo je Marko Vargek.

Rebić je u vezi više od godinu dana?

I dok izbornik i senatori Vatrenih se nalaze i razgovaraju o budućnosti reprezentacije kao i Ante Rebića u njoj, krilni napadač iz Vinjana Donjih uživa u ljetu.

Prema dostupnim informacijama, Rebić se trenutno nalazi sa djevojkom i prijateljima na Mykonosu u Grčkoj. Inače, Ante je, kako doznajemo, navodno u vezi više od godinu dana i nije solo, kako se pretpostavljalo.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen