PUT PREMA NJEMAČKOJ / Vatreni u kvalifikacijama za EURO 2024. dobili jednu od lakših grupa u povijesti: Čekaju nas stari znanci

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Hrvatska je zauzela svoje mjesto u prvom šeširu te je prije izvlačenja bilo jasno da će se biti u grupi sa samo pet ekipa kako bi mogli sudjelovati na završnom turniru Lige nacija. Vatreni su se našli u grupi D

9.10.2022.
12:43
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija iza sebe ima senzacionalnu godinu. Vatreni su se kroz izuzetno jaku grupu s Francuskom, Danskom i Austrijom plasirali prvi put u povijesti na Final Four Lige nacija, a već su ranije osigurali mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru gdje će braniti svjetsko srebro.

Hrvatska je trenutno 12. reprezentacija svijeta, a igra koju pružaju Vatreni predvođeni Lukom Modrićem budi optimizam. Dok svijet čeka Mundijal, u nedjelju je održan ždrijeb za EURO 2024. godine u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je zauzela svoje mjesto u prvom šeširu te je prije izvlačenja bilo jasno da će se biti u grupi sa samo pet ekipa kako bi mogli sudjelovati na završnom turniru Lige nacija. Vatreni su se našli u grupi D.

Hrvatska, Wales, Armenija, Turska, Latvija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve dvije reprezentacije ostvaruju direktan plasman na Euro.

Uskoro opširnije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo