TROFEJI MU NISU SUĐENI /

Kaneovo 'prokletstvo' se nastavlja: Ovo su sva finala koja je izgubio u karijeri

Image
Foto: Profimedia

Istaknimo i kako je Bayern s njim nakon 12 godina prvi put propustio osvojiti Bundesligu

15.7.2024.
8:24
Profimedia
VOYO logo

Engleska je postala prva reprezentacija koje je izgubila finale Europskog prvenstva, nakon što je u nedjelju u Berlinu izgubila od Španjolske 2-1. Prije tri godine na Wembleyu je od njih bolja bila Italija nakon lutrije penala.

Image
Tuga na Otoku /

Engleski mediji očajni nakon novoga poraza u finalu: 'Nema kraja agoniji'

Image
Tuga na Otoku /

Engleski mediji očajni nakon novoga poraza u finalu: 'Nema kraja agoniji'

"Mislim da je Španjolska bila najbolja momčad na turniru. Nismo dovoljno dobro držali loptu, ali bili smo u utakmici do posljednjih deset minuta. Slomljen sam zbog svih, stvarno. Igrači su bili apsolutno nevjerojatni", rekao je izbornik Engleske Gareth Southgate pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako sam ponosan na ono što su napravili, samo malo nam je nedostajalo. Imali smo i veliku priliku za izjednačenje na kraju. No, kad se pogleda svih 90 minuta, nisam siguran da smo učinili dovoljno. Mislim da igrači moraju preuzeti ogromne zasluge što su nas doveli do finala. Oni su se borili i s ponosom nosili dres. Nisu se pomirili s porazom do samog kraja."

Nastavljeno je tako 'prokletstvo Harryja Kanea koji u karijeri još nije osvojio trofej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je riječima opisati kako se sada svi osjećamo. Teška utakmica. Dobro smo se vratili u igru, ali smo se mučili da to nadogradimo. Teško je prihvatiti kasno primljen pogodak. Stalno smo se vraćali u utakmice kroz cijeli turnir. No, nismo napravili sljedeći korak i osvojili trofej", rekao je Kane.

Ovo je inače šesto finale koje je napadač Tri lava izgubio u karijeri. Naime, dva puta je gubio finale Carabao kupa, kao i europskih prvenstava, jednom je izgubio finale Lige prvaka, a jednom njemački Superkup. Također, istaknimo kako je Bayern s njim nakon 12 godina prvi put propustio osvojiti Bundesligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo