1 NA 1 S RASTOM / Bili smo s prvakom: Bi li se itko od naših reprezentativaca ovako snašao u freestyle nogometu?

Image

U specijalu '1 na 1 s Rastom' powered by Coca-Cola povodom europskog nogometnog prvenstva, družimo se s nekim od najpoznatijih nogometnih zvijezda

8.7.2024.
10:26
VOYO logo

U video specijal '1 na 1 s Rastom' powered by Coca-Cola stigao je vrlo poseban gost, nogometni virtuoz Rafael Spajić koji se u Hrvatskoj, ali i mnogo, mnogo dalje proslavio u freestyle i uličnom nogometu. Upravo je Rafael Spajić u suradnji s organizatorom Ghetto Games omogućio da Hrvatska, preciznije Grad Đakovo, postane domaćin Europske lige uličnog nogometa.

Uoči susreta s Rafaelom Spajićem, proveli smo kratku anketu koja nam je otkrila znaju li naši sugrađani tko je Rafael Spajić, što je uopće freestyle nogomet i kako gledaju na aktualne rezultate europskog prvenstva u nogometu. Anketa nam je pokazala da su Hrvati itekako upoznati s likom i djelom naše freestyle nogometne legende.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom sportske karijere, Rafael Spajić igrao je, natjecao se i trenirao u više od tridesetak zemalja diljem svijeta, a u izazove u različitim vještinama s loptom ulazio je s nogometnim veličinama kao što su proslavljeni portugalski nogometaš Luis Figo, brazilsko-hrvatski nogometaš i bivši igrač hrvatske reprezentacije Sammir, ali i naš trenutni Vatreni reprezentativac Joško Gvardiol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tehniciranje protiv najboljeg freestylera na Balkanu

Odmah na početku druženja na terenu NK Rudeša, influencer Rasta i njegov gost Rafael probili su led izazovom u tehniciranju s loptom, u kojem je Rafael pokazao zašto ga i dalje prati glas najboljeg freestylera na ovim prostorima, a svoje je tehniciranje začinio s nekoliko vrlo atraktivnih trikova s loptom.

U razgovoru s Rastom, Rafael je otkrio kako su izgledali njegovi ogledi s nogometnim velikanima kao što su Sammir i Gvardiol, s kojim je Rafael odigrao "1 na 1" još 2020. godine. "Još tada se vidjelo što Gvardiol radi s lijevom i desnom, vidjelo da će biti nešto od njega…", istaknuo je Rafael.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možeš li zamisliti nekog iz naše reprezentacije da igra freestyle nogomet", zanimalo je Rastu. "Mateo Kovačić i Joško Gvardiol, njih dvojica se sigurno mogu snaći u malom prostoru i dobro kontrolirati loptu, a to su nekako najbitnije pretpostavke za igranje freestyle nogometa", objasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tema razgovora bila je naravno i Europsko prvenstvo u nogometu 2024, a koga Rafael vidi u finalu Eura, pogledajte u drugoj epizodi video specijala '1 na 1 s Rastom' powered by Coca-Cola.

Image
1 NA 1 S RASTOM /

Kome se više tresla mreža? Legendarni reprezentativac prihvatio izazov u pucanju penala

Image
1 NA 1 S RASTOM /

Kome se više tresla mreža? Legendarni reprezentativac prihvatio izazov u pucanju penala

Sadržaj nastao u suradnji RTL native kreativnog kolektiva i Coca-Cola Hrvatska!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo