Prije 18 godina /

Olmu sekunda, Messiju životna uspomena: Dani ispričao pozadinu legendarne fotografije

Image
Foto: profimedia

Nevjerojatna anegdota stoji iza slikek Danija Olma i Lionela Messija

10.7.2024.
13:50
profimedia
VOYO logo

Španjolska je prvi finalist Europskoga prvenstva. Furija igra najljepši nogomet na turniru, a dvojica Španjolaca glavna su tema ovih dana zbog svojih nevjerojatnih izvedbi na terenu. Lamine Yamal i Dani Olmo sve su oduševili svojim nastupima da su mnogi tražili u arhivima njihove slike s jednim od najvećih, Lionelom Messijem.

Image
Nevjerojatni Španjolac /

Olmov životni put: Od 'zagrebačkog dečka' do senzacije na Euru koja bi Dinamu mogla donijeti bogatstvo

Image
Nevjerojatni Španjolac /

Olmov životni put: Od 'zagrebačkog dečka' do senzacije na Euru koja bi Dinamu mogla donijeti bogatstvo

I dok već duže kruži slika malog Yamina kojega kao bebu Messi drži u naručju u staroj reklami za Unicef, sve je popularnija postala slika Danija Olma s Argentincem. Slika je to koja je već poznata navijačima Dinama, ali sada je postala svjetski viralna. Zanimljiva je pozadine priče koja stoji iza slike, prepričao ju je sam Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam s ocem na utakmici, bio je trener Castelldefelsa, a meni je bilo osam godina. Napucavao sam loptu okolo, bio sam sam i sretan, kad me iznenada netko pozvao i rekao 'Dani, dođi, nećeš vjerovati, ali imaš se priliku fotografirati s Lionelom Messijem", ispričao je Olmo.

"Vau, Messi u Castelldefelsu? Koje bi dijete odbilo takvu priliku za fotografiju? Ja sam bio taj", nasmijao se uvije raspoloženi Španjolac

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam nešto u stilu 'ne hvala, okej sam, samo se želim nastaviti igrati', ali nisu me poslušali, nasilu su me stavili pokraj njega i okinuli fotografiju."

"Nisam izustio ni riječ, samo sam pričekao da se čuje klik i vratio sam se lopti. Izgledalo je kao da ja njemu radim uslugu.", ispričao je Olmo nevjerojatnu anegdotu.

Tada je Messi bio zvijezda u Barceloni, no još uvijek ne u onakvome status koji je stekao par godina kasnije. Olmu vjerojatno stoga tada Messi nije bio toliko 'napet' premda je vjerojatno sada zahvalan što ima uspomenu s jednim o najvećih nogometaša svih vremena. Tko zna kako Olmo igra možda se i može našaliti i reći da je to Daniju bila minuta, a Messiju uspomena za cijeli život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo