ENGLESKA LEGENDA ODUŠEVLJENA RAKITIĆEM: / Bivši igrač Uniteda jasno rekao što misli o igri Vatrenog na Old Traffordu

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac odigrao je baš onako kao što se od njega očekuje

11.4.2019.
8:22
AFP
VOYO logo

U prvom četvrtfinalnom dvoboju Lige prvaka nogometaši Barcelone su u gostima slavili kod Manchester Uniteda s 1-0 i stekli veliku prednost za uzvrat za šest dana na Nou Campu.

Pobjedu je Barceloni donio autogol Lukea Shawa u 12. minuti. Ivan Rakitić je odigrao cijelu utakmicu za goste. Na ovaj susret osvrnula se legenda engleskog nogomata i enkadašnji napadač Manchester Uniteda. Posebno je pohvalio barcin dvojac iz veznog reda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojac iz veze briljirao

"Busquets i Rakitić su odigrali jako dobro. Radili su stvari koje izgledaju jednostavne, ali jako učinkovite. Bilo je nevjerojatno gledati ih kako igraju. Manchester United je ostavljen predaleko. Imali su namjeru igrati, ali ih je Barca potpuno zaustavila", rekao je Dublin.

Image
Foto: AFP

Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez (L) celebrates with teammates after scoring during the UEFA Champions league first leg quarter-final football match between Manchester United and Barcelona at Old Trafford in Manchester, north west England, on April 10, 2019. (Photo by Oli SCARFF / AFP)

Barcelona je po prvi puta slavila na Old Traffordu u vrlo slaboj utakmici u kojoj ManU nije stvorio nijednu šansu, a Katalonci nisu nisu jurišali nakon postignuta gola. Uzvrat je an rasporedu idućeg utorka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo