SAMO ZA RTL DANAS /

EKSKLUZIVNO: Ivica najavio lov na Veliki globus!

Na Hintertuxu, poslije Soldena, a prije finskoj Levija. Ivica Kostelić priprema se za nastavak sezone u kojoj sanja vožnje poput onih iz šampionske 2011. Ekskluzivno za RTL Danas poručuje: 'Ponovno ću se boriti za vrh!'

2.11.2012.
18:59
VOYO logo

Profesor Kostelić u naletu na austrijskom Hintertuxu, u akciji su Gips i legendarna sestra, jer počeo je projket Veliki globus.  

"Teško je postaviti si cilj osvajanje Globusa, o tome ovisi mnogo detalja koji nisu pod mojom kontrolom, ali borba za ukupnu pobjedu je moj cilj", jasan je Ivica.

Kreće Ivica u borbu s novim kombinezonom s natipsom Hrvatska na glagoljici, uz debitanta Filipa Zubčića, NatkaZrnčićaDima i DaliboraŠamšala od kojih također očekuje bodove... Sve je moguće, ali zna tko će Ivici stajati na putu - Marcel Hirscher, Sebastian Feuz, Ted Ligety i AxelLund Svindal.

Prošle bi ih godine vjerojatno pomeo da nije bilo te devete operacije koljena.  

"Koljeno je osjetljivo i treba svakodnenvu njegu. Nama je važno da ostanemo zdravi i da ponovno budemo u igri za vrh u Svjetskom kupu", tvrdi Ivica.

Baš je zbog čestih lomova na stazama, Svjetska skijaška federacija uvela nove skije u brzim disciplinama. Duže su i uže, sviđaju se i Ivici.

"Podržavam svaki korak prema sigurnosti i nadam se da će donijeti rezultate, odnosno, da skije više neće biti uzrok ozljeđivanja skijaša", optimističan je hrvatski skijaš.

Ako ozljeda ne bude, Kostelić najavljuje napad na neosvojena postolja.

Snovi se počinju ostvarivati u finskom Leviju, gdje se očekuje prvo slavlje jer Kostelić će na glavu ići u prvom ovosezonskom slalomu.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo