prirasla mu srcu / Eduardo za blagdane u Zagrebu: 'Hrvatska je moja domovina'

Image
Foto: Instagram

Bivši hrvatski reprezentativac i napadač brazilskog Flamenga Eduardo da Silva ovogodišnje će blagdane provesti u Zagrebu, a u razgovoru za Večernji rekao je kako mu Zagreb nedostaje i da je Hrvatska njegova domovina.

25.12.2014.
9:59
Instagram
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac i napadač brazilskog Flamenga Eduardo da Silva božićne i novogodišnje blagdane provest će u Zagrebu. 

U glavni grad Hrvatske poveo je cijelu obitelj, suprugu Andreju, sina Mateusa i kći Lorenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eduardo je u razgovoru za Večernji listnapomenuo kako je za vrijeme boravka u Zagrebu i epizode u Dinamu svake godine za blagdane putovao u Brazil, no sada je odlučio obrnuti situaciju.

''Sretan sam što sam opet u Hrvatskoj, nedostajao mi je Zagreb. Sad je u Brazilu ljeto, vruće je i odgovaraju mi niže temperature, iako vidim da je ovdje pravo proljetno vrijeme'', rekao je Eduardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po slijetanju u Zagreb dočekao ga je kum i veliki prijatelj Ognjen Vukojević. Dudu je progovorio i o sadašnjoj epizodi u Flamengu,  istaknuvši kako se brzo prilagodio i kako uživa u svakoj minuti provedenoj na terenu.

''Dolaskom u Flamengo ostvario mi se dječački san. Igram u svom gradu, u klubu koji iza sebe ima vojsku od 40 milijuna navijača'', izjavio je Eduardo za Večernji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo