NE NAPUŠTA EMIRATES /

Eduardo potpisao novi ugovor s Arsenalom

Image

Detalji su ostali tajna, no riječ je o dugogodišnjem ugovoru. Jedno je sigurno, Dudu je sretan u klubu, a Liverpool će tražiti napadača negdje drugdje.

18.11.2009.
19:20
VOYO logo

Hrvatski repretentativac Eduardo da Silva produžio j eugovor s Arsenalom te je time odbacio sva medijska nagađanja oko prelaska u Liverpool. Detalji ugovora ostali su tajni, međutim mediji pišu da je riječ o "dugogodišnjem" ugovoru.

"Sretni smo što je Eduardo potpisao dugogodišnji ugovor. On je poseban igrač, s urođenim instiktom za postizanje pogodaka. Vrlo smo sretni što je potpisom potvrdio svoju budućnost u Arsenalu, rekao je menadžer "Topnika" Arsene Wenger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wenger se prisjetio teške ozljede hrvatskog "Topnika", svu kalvariju kroz koju je prolazio nakon što mu je Martin Taylor grubim startom slomio gležanj lijeve noge na utakmici s Birminghamom u veljači 2008..

"Svjedočili smo njegovom povratku, oporavku od ozljede.  Potpuni oporavak dokaz je Eduardovog karaktera, ali i hrabrosti i odlučnosti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljan potpisivanjem novog ugovora bio je i bivši Dinamov nogometaš.

"Zadovoljan sam novim ugovorom. Nadam se da ću u Arsenalu ostati što je duže moguće. Osjećam se dobro, snažno i moćno da bih mogao odigrati cijelu utakmicu svaka tri dana ako je potrebno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo