POTRESI U FORMULI 1 / Ecclestone: Ferrari se nema pravo žaliti

Image

Nakon što su ga iz Ferrarija nazvali diktatorom, Bernie je odgovorio da je Formula 1 za 80 mijuna eura kupila njihovu vjernost.

20.12.2008.
13:47
VOYO logo

Nakon što je predsjednik Ferrarijeve momčadi u Formuli 1 Luca di Montezemolo vladavinu Ecclestonea nazavao diktaturom, te dodao da bi momčadi voljele imati bolji uvid u raspolaganje novcima, 78-ogodišnji "diktator" nije dugo spremao odgovor.

"Jedino je zaboravio reći da Ferrari dobiva više novca od ostalih momčadi koje se natječu, te nije naveo sve beneficije koje njegova momčad uživa već godinama".  Ecclestone je detaljno objasnio o čemu je riječ, pa nema sumnje da će ove njegove riječi podići veliku prašinu uzrokovanu javnim priznanjem o simpatiziranju pojedinaca pred ostatkom u natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Godišnje im dajemo 80 milijuna američkih dolara više nego ostalima. Kada osvoje konstrukotrski naslov, kao što su ove godine, dobivaju 80 milijuna više nego što bi dobio McLaren", odveć iskren bio je Ecclestone, koji nadalje objašnjava:

"Naš dogovor datira iz 2003. godine, kada je nekolicina momčadi željela izaći iz Formule 1. Oni su bili prvi koji su se vratili, otuda tih 80 milijuna. Mi smo ih "kupili", odnosno kupili smo njihovu vjernost da ne bi otišli nekom drugom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo