Džajić i Čović - k'o da juče ne postoji

Vučić je promenio sve

24.1.2013.
16:01
VOYO logo

Generalni sekretar fudbalskog kluba Crvena zvezda Milorad Zečević rekao je danas da se ostanak Dragana Džajića na funkciji predsednika ne dovodi u pitanje, uprkos sukobu sa potpredsednikom Nebojšom Čovićem.

On je priznao da je tokom jučerašnjeg dana bilo "povišenih tonova" između Džajića i Čovića, ali kako je naveo, nije bilo fizičkog obračuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Nisam bio prisutan kao što piše po medijima. Ono što mi je poznato jeste da je bilo povišenih tonova, jer sam ih čuo u svojoj kancelariji. Kad sam došao kod njih, video sam Džajića, Čovića i sportskog direktora Stojadinovića uznemirene, ali nije bilo fizičkog obračuna. Takođe, nisu tačne priče o vulgarnosti i psovkama koje su se spominjale - rekao je Zečević novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Generalni sekretar crveno-belih istakao je da ga je iznenadila informacija da je Džajić posle sukoba sa Čovićem podneo ostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ne znam da li je Džajić izgovorio da neće biti predsednik, jer nismo zajedno napustili Marakanu pošto šam imao obaveze na fakultetu. Razgovarao sam sa Džajićem i juče i danas, pričali smo o prelaznom roku, a ne o jučerašnjem incidentu. Ne dovodi se u sumnju njegov rad, danas je njegov plan bio prazan, zato ga nema na poslu. Znam ga od svoje 15 godine, preživeli smo zajedno mnoge teške trenutke, svima je poznata njegova tolerancija, ali ako pređete granicu njegovog strpljenja, videćete da je i on čovek od krvi i mesa - istakao je Zečević i dodao da je i sa Čovićem juče razgovarao više puta, ali o ugovoru Nikole Petkovića i sve je prošlo bez problema i tenzije.

Zečević nije mogao da potvrdi da li će tokom dana biti održana sednica Odbora za hitna pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ne znam da li će se sastati odbor za hitna pitanja, ali to nije problem, jer može da zakaže za 15 minuta, a može da se održi i telefonski - objasnio je on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike