RAT DVIJU FRAKCIJA / Dvojica navijača PSG-a izbodena u Portu!

Image

Francuzi nisu stradali u tučnjavi s navijačima Porta, već navodno u sukobima dviju frakcija navijača pariškog kluba.

3.10.2012.
20:00
VOYO logo

PORTO - Dvojica navijača PSG-a izbodena su noževima u navijačkim izgredima u Portu uoči susreta drugog kola A skupine Lige prvaka Porto - Paris St. Germaina i njihovi životi su ugroženi.

Međutim, Francuzi nisu stradali u tučnjavi s navijačima Porta, već navodno u sukobima dviju frakcija navijača pariškog kluba. Prema izvještaju portugalske policije u sukobima je stradalo sedam osoba od toga dvije teže zbog čega su zadržane u bolnici. Do izgreda je došlo u središtu Porta, a u tučnjavi su korišteni noževi, metalne palice, te boce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabilježeno je i nekoliko incidenata između portugalskih i francuskih navijača, no policija je brzo uvela red. PSG nije službeno organizirao dolazak svojih navijača u Portugal, no nekoliko stotina je pristiglo u vlastitom aranžmanu.

PSG je najavio kako zbog sigurnosnih razloga neće organizirati niti putovanje svojim navijačima u Zagreb na utakmicu trećeg kola Lige prvaka protiv Dinama 24. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pariški klub poznat je po ekstremnim navijačima, a svakako najpoznatija skupina su Boulogne Boysi. PSG već godinama ima problema s huliganima zbog kojih je posljednjih godina platio više stotina tisuća eura kazne te odigrao nekoliko utakmica pred praznim tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo