Vatreni Hrvati / Dva pogotka Perišića i jedan Olića odveli ih do mjesta za Ligu prvaka!

Image
Foto: Peter Steffen/DPA/PIXSELL

Neuništivi Olić je zabio u četvrtoj od posljednjih pet utakmica, a on i Perišić su bili detonatori preokreta nakon što je Nürnberg poveo.

13.4.2014.
13:46
Peter Steffen/DPA/PIXSELL
VOYO logo

U dvoboju 27. kola Bundeslige Wolfsburg je kod kuće pobijedio Nuernberg s 4-1, a tri su od ukupno četiri pogotka domaćih postigli hrvatski napadači.

Image
Foto: Peter Steffen/DPA/PIXSELL

Ivica Olić je u 19. minuti postigao izjednačujući zgoditak za Wolfsburg, a Ivan Perišić je u 22. i 83. minuti zabio drugi i četvrti, s tim da je Olić i asistent za zadnji pogodak. Oliću je to bio 12. pogodak sezone, a Perišiću, koji je uz pljesak cijelog stadiona izašao iz igre u 86. minuti, šesti, uz četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U borbi za ostanak Hannover je kod kuće pobijedio HSV, za koji je od 17. minute igrao Ivo Iličević. Mainz je s 3-0 porazio Werder, Freiburg je u dvoboju "davljenika" s 2-0 kod kuće nadigrao Eintracht iz Braunschweiga, dok su Borussia (M) i Stuttgart igrali 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici je Bayern prvak, Borussia (D) je druga s 58 bodova koliko ima i Schalke, a Wolfsburg je sada četvrti s 50 bodova. Na dnu je Eintracht (B) zadnji s 25 bodova, Nuernberg ima 26, a HSV 27, a u opasnoj zoni su još Stuttgart (28) i Freiburg (29).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo