'ISKOPALI' NOVCE / Dug podmiren: Osijek više nije davljenik!

Image
Foto: PIXSELL

Gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo izjavio je kako je financijska situacija u klubu lošija nego prije dvije godine, ali kako se idućih mjeseci očekuje preoblikovanje kluba, pri čemu će se potraživanja grada od 7,5 milijuna kuna, pretvoriti u vlasnički udio.

17.4.2012.
15:50
PIXSELL
VOYO logo

OSIJEK - Nogometni klub Osijek podmirio je u utorak dugovanje od 230.000 kuna bivšem treneru Branku Karačiću, čime su stvoreni preduvjeti za odgiravanje uzvratne kup utakmice protiv vinkovačke "Cibalije", izvijestila je Uprava kluba.

Predsjednik kluba ZdravkoJosić zahvalio je osječkoj gradskoj upravi na pomoći u rješavanju ovog problema, kazavši kako je NK Osijek, uz nekoliko posljednjih dobrih rezultata, na dobrom putu i u rješavanju financijskih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ocijenio je kako se, uz zadržavanje postojeće pozitivne atmosfere, klubu može osigurati bolja budućnost pa je s tim ciljem uprava već uspostavila kontakte s gospodarstvenicima s ovoga područja.

Gradonačelnik Osijeka KrešimirBubalo izjavio je kako je financijska situacija u klubu lošija nego prije dvije godine, ali kako se idućih mjeseci očekuje preoblikovanje kluba, pri čemu će se potraživanja grada od 7,5 milijuna kuna, pretvoriti u vlasnički udio. Pozvao je i ostale vjerovnike da svoja potraživanja pretvore u vlasničke udjele te tako pomognu klubu u procesima preoblikovanja i stabilizacije poslovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo