Dramatična pobjeda Mladosti u Rijeci!

Iako oslabljena, Mladost je na gostovanju u Rijeci pobijedila Primorje sa 16:15 u prvom susretu doigravanja Prvenstva Hrvatske.

10.4.2011.
17:40
VOYO logo

Domaći mogu samo žaliti za propuštenom pobjedom, jer su nakon velika četiri pogotka zaostatka, mestralnom igrom izborili produžetke nakon kojih je rezultat i dalje bio neodlučen.

U trenucima odluke iskazali su se vratari, sjajni Pavić dvaput je branio peterce Primorja, dok je Caru to uspjelo jednom. U samoj konačnici ključan je bio promašaj Da. Varge i pogodak kapetana Mladosti Hinića koji je tako Zagrepčanima osigurao veliku prednost uoči revanša u Zagrebu koji je na rasporedu sljedeće subote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema očekivanjima, Jug nije imao problema protiv Mornara u prvoj utakmici polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske. Dubrovčani su slavili sa 14:4 , a mala je vjerojatnost da će rezultat biti drugačiji i u uzvratu tako da će Dubrovčani dvokorakom u finale, prenosi Crowaterpolo.

Jugaše je predvodio raspoloženi Sandro Sukno, strijelac pet pogodaka, dakle jedan više od cijele momčadi Mornara, a pridružio mu se i Seman sa četiri gola. Vrlo dobra bila su i oba vratara. Nižić je skupio 11 obrana od čega i peterac Jerkoviću dok je na drugoj strani Dubrovčanin na golu Splićana, Bijač, uhvatio 12 lopti i bio najbolji pojedinac svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvrat je na rasporedu 16. travnja u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo