tužan dan za hrvatski sport / Došao je kraj: Balić objavio kraj karijere u 36. godini

Image
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

36-godišnji rukometaš prije povratka u Hrvatsku i preuzimanja pozicije koordinatora hrvatske reprezentacije odradit će još jednu utakmicu u Wetzlaru

29.5.2015.
9:50
nph/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Godinama se pisalo o mirovini Ivana Balića, a sad je priči došao kraj.

36-godišnji rukometaš prije povratka u Hrvatsku i preuzimanja pozicije koordinatora hrvatske reprezentacije odradit će još jednu utakmicu u Wetzlaru, a prije toga je pred njemačkim novinarima održao presicu na kojoj se oprostio od profesionalne karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kraj je došao jako brzo. Osjećam da još uvijek mogu sat vremena trčati, ali moram prihvatiti da to više nije realno. Vrijeme je za kraj. Moja leđa su bolje i nadam se da me neće izdati u posljednjoj utakmici. Drago mi je da kad pogledam unazad vidim uspješnu karijeru i da me je zdravlje poslužilo", rekao je Balić.

Ipak, ne vidi sebe kao trenera niti izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, nije to za mene. Ja definitivno nisam za trenera jer svaki dan treba brinuti za veliki broj igrača. I ne samo o načinu igre, već i o njihovom psihološkom stanju", rekao je Ivano.

Prisjetio se i svog najvećeg uspjeha u reprezentaciji Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene je posebna bila 2003. godina i Svjetsko prvenstvo u Portugalu kada smo osvojili prvu veliku titulu. Međutim, sportaš se nikad ne smije zadovoljiti jednim naslovom, nego uvijek treba tražiti više", rekao je Balić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo