DONČIĆ SLAVIO U VELIKOM OBRAČUNU S JOKIĆEM: / Slovenac i Srbin pružili čudesne partije, zvijezda Denvera ušla u društvo velikana

Image
Foto: Profimedia

Utakmice u NBA ligi započele su tako što su se igrači obje momčadi tijekom intoniranja američke himne spustili na jedno koljeno,

8.1.2021.
8:23
Profimedia
VOYO logo

Košarkaši Dallasa nadigrali su Denver sa 124.117 u dramatičnoj završnici poslije produžetka kojeg je košem sa zvukom sirene osigurao NikolaJokić.

Dallas je u završnicu ušao s dva poena prednosti i u trenucima kad se činilo da će doći do pobjede Jokić je uveo Denver u produžetke, lai je u njima Dallas brzo osigurao visoku prednost i pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je ovo veliki slovensko-srpski obračun na parketu. LukaDončić je kod Dallasa briljirao s 38 poena, devet sokova i 13 asistencija, dok je Jokić s druge strane isto zabio 38 poena, uz 11 skokova u četiri asistencije. Njihov ogled pogledajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvaci La Lakersi izgubili su od San Antonija sa 109-118. le Bron James je 27 poena, šest skokova i 12 asistencija bio najbolji u redovima prvaka, dok je Spurse do pobjede predvodio LaMarcus Aldridge s učinkom od 28 poena, pet skokova i tri asistencije. I mladi hrvatski igrač u sastavu Spursa Luka Šamanić proveo je kratko vrijeme na parketu u ovoj pobjedi, no za 57 sekundi ostao je bez učinka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostalim utakmicama Brooklyn je bio bolji od Philadelphije 122-109, Cleveland je s 94-90 srušio Memphis, dok je Lillard s 39 poena, sedam skokova i sedam asistencija predvodio Portland do pobjede protiv Minnesote.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo