NOVA POBJEDA U PARIZU / Dodig i Melo stigli do polufinala Roland Garrosa

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Ovom pobjedom Dodig i Melo su treći put zaredom stigli do polufinala na Grand Slamu, nakon US Opena prošle godine i Australian Openu početkom ove godine

1.6.2015.
20:00
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

PARIZ - Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo plasirali su se u polufinale turnira muških parova u Roland Garrosu, treći nositelji su u susretu četvrtfinala nadigrali Austrijanca Alexandera Peyu i Brazilca Brunu Soaresa sa 6-3, 7-6 (8).

Dodig i Melo su u prvom setu dva puta oduzimali servis suparnicima, dok su u drugom setu morali igrati "tie-break" iako su imali priliku i ranije riješiti dvoboj. Naime, kod vodstva 5-4 imali su dvije meč-lopte kod prednosti od 5-4, ali austrijsko-brazilska kombinacija osvojila je četiri gema u nizu i produžila nadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U "tie-breaku" su Dodig i Melo spasili dvije set-lopte suparnika prije no što su iskoristili svoju ukupno četvrtu meč-loptu.

Ovom pobjedom Dodig i Melo su treći put zaredom stigli do polufinala na Grand Slamu, nakon US Opena prošle godine i Australian Openu početkom ove godine. Najveći uspjeh dosad im je finale Wimbledona 2013.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo