Đurić: Bjeković i Krstajić finansiraju "Zabranjene"

Predsednik Partizana zna ko mu radi iza leđa

21.2.2013.
14:40
VOYO logo

Dragan Đurić izjavio je u intervjuu Naše novine da zna ko pokušava da ga smeni sa funkcije predsednika Fudbalskog kluba Partizan.

On je optužio Nenada Bjekovića i Mladena Krstajića da stoje iza navijačke grupe "Zabranjeni" koja je već duže vreme u ratu sa ostalim pristalicama crno-belih i traži smenu aktuelne uprave crno-belih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ovi što dolaze na utakmice da zvižde igračima i da ih prozivaju, to nisu pravi navijači. Dobro se zna ko stoji iza njih i ko ih finansira. To je ova struja u klubu koju predvode Bjeković i Krstajić. U interesu Partizana je da se strasti smire i mi ćemo uraditi sve što je do nas da tako bude. Bjeković zna zašto sam njega oterao, dok su Krstajića i Stanojevića savetovali zlonamerni ljudi - rekao je Đurić.

Prvi čovek Partizana je uveren da ne treba da brine za svoju funkciju i da će na njoj ostati do isteka mandata 2014. godine. Međutim, on kao svog naslednika, kada za to dođe vreme, vidi Savu Miloševića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Dižem obe ruke za njega. To je naš bivši igrač, reprezentativac, rekorder, ma sjajan momak. Bilo mi je jako žao što je u prethodnoj trci za predsednika imao samo jedan glas. Ne znam kako bi se snašao na mom mestu, ali verujem da bi bio bolji od svih koji su se pominjali kao moji protivkandidati. Međutim, niko me neće srušiti ove godine, već ću na sledećim izborima sam podržati Savu - zaključio je Đurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo