NOLE JE SVJETSKA FACA /

Đoković okupio kremu modne industrije

A nakon što je US Open kraju priveo kao drugoplasirani, Novak Đoković u New Yorku je priredio večer za pamćenje, na kojoj su neke od najvećih svjetskih zvijezda prikupljale sredstva za humanitarne svrhe. Anna Winetour i princeza Beatrice samo su neke od slavnih uzvanica ovog uspješnog tenisača.

14.9.2012.
18:37
VOYO logo

Kad već nije u finalu US Opena, NovakĐoković pobjedu je odnio u ulozi domaćina ekskluzivne humanitarne večere. UNICEF-ov ambasador i osnivač dobrotvorne udruge koja nosi njegovo ime ugostio je kremu njujorškog javnog života, među njima slavnu AnnuWinnetour, pa i Sarah Ferguson i njezinu kćer princezu Beatrice.

"Shvatili smo što želimo postići kroz rad organizacije, podizanje svijesti u Srbiji o tome koliko je važno predškolsko obrazovanje i da se djeci omogući da se bave sportom", rekao je srpski tenisač.

Đoković se pobrinuo da svaki od celebriti gostiju na ekskluzivnoj aukciji pošteno odriješi kesu.

"On je mislio da je tenis velika stvar! Ne, ovo je veći izazov!", smatra kreatorica DonnaKaran.

Izbor je bio šarolik, od ručnog sata JohnaMcEnroea do ulaznica za Madonnin koncert i druženja s kraljicom popa. Ni tenisač nije škrtario, za sebe je odabrao  partiju golfa s AndyjemGarciom, a za svoju dragu, JelenuRistić, skupocjenu narukvicu s crnim dijamantima. Suma sumarim, potrošeno je milijun i četiristo tisuća dolara. No ništa nema previše nula kada je riječ o djeci.

"Razumijem kako se djeca osjećaju u nepovoljnim okolnostima...", suosjeća Nole.

Kad je već ostvario sve svoje,  krenuo je ispuniti snove klinaca - dostojno naziva svjetske face i pravog frajera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo