DIVLJANJE TORCIDE STIGLO NA NAPLATU: / Hajduk kažnjen zbog 14 baklji, a nema govora o morbidnoj poruci s tribina

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Pripadnici Torcida na sjevernoj tribini zapalili su više od 30 pirotehničkih naprava.

5.12.2017.
14:30
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Disciplinska komisija HNS-a donijela je odluke o kaznama za prekršaje klubova na utakmicama 17. kola hrvatskog prvenstva.

Kako je objavljeno na službenoj stranici Prve HNL Hajduk je najgore prošao zbog ponašanja njihovih navijača za vrijeme derbija s Osijekom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na utakmici Hajduk-Osijek pripadnici navijačke skupine Torcida tijekom drugog poluvremena utakmice na sjevernoj tribini zapalili su više od 30 pirotehničkih naprava od čega je u 80. minuti 14 baklji ubačeno u teren za igru pri čemu je bila ugrožena sigurnost drugog dopunskog suca te je igra bila u prekidu minutu i 38 sekundi. Kako se radi o učestalim prekršajima iz članka 67. DP HNS-a, HNK Hajduk je kažnjen novčanom kaznom od 40.000 kuna.

Image

25.11.2017., gradski stadion Poljud, Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 17. kolo, HNK Hajduk - NK Osijek. Torcida. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

NK Rudeš mora platiti kaznu od 5.000 kuna zbog momčadskog prekršaja na utakmici Rudeš-Dinamo (članak 54. DP HNS, 5 opomena igrača)", priopćeno je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom utakmice Hajduka i Osijeka Torcida je podigla transparent s morbidnom porukom, ali klub za to nije kažnjeni.

''Dugo je već cirkus u jednom gradu, na jednom mjestu. Životinje su divlje i predstava loša. Vrijeme je da se zastor spusti, karavana ode, a zvijeri u kavezu dočekaju smrt'', pisalo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike