Federera popljuvali u rodnom gradu: 'S njim je nemoguće razgovarati!'

Švicarac Roger Federer zaigrao je 13 puta na dvoranskom ATP 500 turniru u svom rodnom gradu Baselu i pet puta ga osvojio. Ugovor s turnirom istekao mu je prošle godine.

30.4.2013.
10:18
VOYO logo

Organizatori turnira objavili su za ovu godinu dogovoren nastup Španjolca Rafaela Nadala, prvi puta nakon 2004. godine. Iako su neki mediji konstatirali kako će ove godine u Baselu zaigrati Nadal i Federer, to se baš i ne čini tako izglednim sudeći prema izjavama direktora turnira Rogera Brennwalda. Doduše, Federer je napomenuo kako će u Baselu zaigrati i bez ugovora, ali zna se da njegov nastup puno košta…

"Roger je uvijek bio naš prioritet. Dopuštali smo mu da promiče svoje sponzore, što i nije baš uobičajeno. Zahvalni smo mu na vremenu koje smo proveli s njim. Što se tiče njegovog nastupa ove godine, stvar je vrlo jednostavna. Poslali smo mu ponudu koju je on odbio. Onda smo mu poslali i drugu ponudu, na koju nismo dobili odgovor. Mi za pojavljivanje na turniru u principu ne plaćamo sedmeroznamenkastu cifru", kaže Brennwald.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potužio se kako nema mogućnost razgovarati izravno s Federerom, već se pregovori uvijek odvijaju s njegovim agentom Tonyjem Godsickom.

"Nikada nisam vidio nešto slično. Mogu kontaktirati Novaka Đokovića ili Andyja Murrayja ako želim. Osobno sam razgovarao s Nadalom. Ali, s Rogerom to nije moguće."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo